Gemma Planell, Plata al Concurs Nacional de Fotografia Canson Infinity

 

Gemma Planell, alumni del Màster en Fotografia i Disseny d’ELISAVA, ha estat guardonada amb el segon premi del Concurs Nacional de Fotografia Canson Infinity.

La fotografia, titulada «Estudio Miralda», emmarca una dona que treballa a l’ordinador envoltada d’una àmplia varietat d’elements relacionats amb la seva activitat laboral. A continuació podeu llegir l’argumentació que ha emès el jurat:

«A partir d’un subjecte protagonista i d’una poma com a símbol del progrés tecnològic, l’espectador inicia un viatge visual eclèctic al volant d’aquests objectes i que acabarà amb una porta oberta cap a una habitació que roman a les fosques, convidant-nos a explorar el que desconeixem. Composició molt encertada, suggerent i amb una gama cromàtica equilibrada ».

El concurs, considerat un dels certàmens de fotografia més importants del panorama, atorga la Medalla de Plata CEF (Confederació Espanyola de Fotografia) així com una dotació econòmica de 2500 euros.

Enhorabona, Gemma!

 

http://concursofotografiacanson.es/concursofotografia/resultadosVI/index.asp?tip=color&accio=gc

http://www.elisava.net/ca/el-centre/actualitat/noticies/gemma-planell-plata-al-concurs-nacional-fotografia-canson-infinity?utm_source=e-notes&utm_campaign=0f64197edc-enotes171_cat&utm_medium=email&utm_term=0_7815c77aa8-0f64197edc-76226329

 

teouketuk